منوی اصلی
صفحه نخست alh luvtd ;kdn تبیان
درباره وبلاگ
با سلام خدمت شما فقط مطالبی که در قسمت 1- "مطالب،نواها ونماهای تولیدی وبلاگ" 2- :"مطالب و مقالات تولیدی نویسنده" 3- و قسمت : " نرم افزارهای تولیدی نویسنده وبلاگ" میباشد مربوط به نویسنده(بنده) وبلاگ است تمام این مطالب به تلاش خود نویسنده به دست آمده و از هیچ وبلاگی کپی گرفته نشده حتی سعی کرده ام که کالاهایی که دوستان دیگر معرفی کرده اند،معرفی نکنم تا کالاهای جدید را معرفی کنم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم تشکر
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 467123
تعداد نوشته ها : 42
تعداد نظرات : 5
این سایت را حمایت می کنم
Online User
Rss
لوگوی ما



لوگو دوستان

آيا مي دانيد كه سيستم توليد گاز از فاضلاب شهر اصفهان كه توسط شيخ بهايي اختراع شد و گردشگران خارجي نيز در كتب خود به آن اشاره كرده اند، در همان اصفهان نيز متوقف شد.

آيا مي دانيد كه در زمان حكومت صفويه، معيار و ملاك ارزش پول جهاني سه چيز بود: طلاي آمريكا، ادويه خاور دور و نهايتا ابريشم ايران(يعني آب بزاق دهان كرم ابريشم ايراني!)

آيا مي دانيد كه در گذشته وضعيت كشاورزي در ايران از كشورهاي اروپايي بهتر بوده است، به نحوي كه «جرج سارتن» در كتاب خاطرات خود مي نويسد: وضعيت كشاورزان در ايران از وضعيت كشاورزان اروپايي به مراتب بهتر است و اينها از رفاه بيشتري بهره مي برند و مجبور نيستند مثل كارگران و كشاورزان اروپايي دائما بيگاري بكشند.

آيا مي دانيد كه در برهه نزديكي از تاريخ كشورمان صنعت پارچه ‎بافي در ايران پيشرفته بوده به طوري كه كتان بافي در كاشان فوق العاده مشهور بوده است. اما تمام كارگاه هاي كتان بافي كاشان بعد از يك دوره كوتاه مدت در ايران تعطيل مي شود.

آيا مي دانيد كه روزگاري نه چندان دور در اين مملكت، سيستان و بلوچستان به سبب توليد انبوه گندم، به «مصر ايران» شهرت داشته است!

آيا مي دانيد كه در گذشته ورامين از بزرگترين مراكز توليد غلات و گندم ايران بوده و اساساً يكي از دلايل اشغال ايران در زمان جنگ جهاني دوم توسط روسيه، همين توليدات انبوه كشاورزي بوده است.

آيا مي دانيد كه صنعت توپ ريزي در زمان شاه عباس با آمدن برادران شرلي ايجاد شد اما به فاصله يكي دو نسل اين صنعت از بين رفت.

آيا مي دانيد كه صنعت توپ و اسلحه سازي كه در دوره نادرشاه افشار شروع شد، بعد از وي به دست فراموشي سپرده شد.

آيا مي دانيد كه كارخانه هواپيماسازي شهباز در ايران و در زمان جنگ جهاني دوم، در جنوب كشور به دست انگليسي ها تاسيس شد و حدود 5000 فروند هواپيماي نظامي براي اين كشور توليد كرد و بلافاصله پس از جنگ به دست خود اين انگليس تخريب شد.

آيا مي دانيد كه علت از بين رفتن نسل پسته وحشي در ايران چه بوده و چرا به جاي آن سرو و چنار و كاج آمده است!؟

منبع:حوزه نت

جمعه بیستم 5 1391 9:1

 آيت الله يزدي در گفت وگوي اختصاصي با خبرگزاري حوزه تبيين كرد

  بايدها و نبايدهاي تحقق شعار«توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» 


  رييس جامعه مدرسين حوزه با تبيين بايدها و نبايدهاي شعار«توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني»، گفت: با نصب چند بنر و برگزاري سمينار، شعار رهبري محقق نمي شود، بلكه بايد مسئولان و مردم عملا آن را محقق نمايند. 


 

آيت الله محمد يزدي در گفتگوي اختصاصي با خبرگزاري حوزه با اشاره به نامگذاري امسال از سوي مقام معظم رهبري به نام سال "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" اظهار داشت: بيان اين مسائل تنها يك شعار صرف نيست، بلكه ناشي از ضرورت‌هايي است كه پرداختن و توجه به آن‌ها احساس مي‌شد.

وي افزود: نامگذاري سال‌ها در آغاز بيشتر رنگ و بوي فرهنگي داشت كه از جمله مي توان به سال "امام علي(ع)" در سال 1379  اشاره كرد، اما در نامگذاري سال هاي اخير با توجه به شرايط جامعه، به مسائل اقتصادي توجه بيشتري شد.

دبير شوراي عالي حوزه‌هاي علميه با اشاره به نامگذاري امسال به نام سال «حمايت از توليدملي، كار و سرمايه ايراني» گفت: تجربه چند سال اخير، ضرورت توجه به اين مسئله را نشان داده و از سويي ارتباطات مردمي رهبر معظم انقلاب نيز اثر خود را بر اين نامگذاري‌ها داشته است.

*محاسبات دقيق و كارشناسي شده در نامگذاري سال ها

آيت الله يزدي تاكيد كرد: مقام معظم رهبري به عنوان رهبري دلسوز مي‌خواهد كشور را به سمت پيشرفت هدايت كند و قواي سه گانه بايد با او همراه شوند، آقا با محاسبات دقيق و كارشناسي شده و ديدن شرايط جامعه چنين شعاري را مطرح فرمودند؛ نه به عنوان ناصح و مرشدي كه يك مطلبي را گفته باشند ويا فرمانده كلي كه همه نيروها بايد از فرامين او اطاعت كنند؛ بنابراين شعار امسال يك عامل پيش برنده و رشد دهنده كشور است.

*نامگذري ها صرفا شعاري نيست

رييس جامعه مدرسين حوزه با بيان اين كه با اين نام گذاري‌ها، توقع مقام معظم رهبري براي انجام يك سري كارهاي اجرايي و عملي  نمايان شده است، افزود: در نامگذاري امسال، صرف اين كه شعاري داده شده باشد و يا بحث ساده اي انجام شود، منظور نيست، بلكه اهداف دقيقي پشت آن وجود دارد.

آيت الله يزدي با ذكر خاطره اي از سال امام علي(ع) خاطرنشان كرد: در سالي كه به نام سال حضرت امير(ع) نامگذاري شد، كارهايي توسط نهادهاي مختلف انجام شد؛ وقتي اين فعاليت‌ها را ‌ديدم با خود گفتم چرا نبايد كاري انجام دهم؟ همين عامل سبب شد كه با نگاه پژوهشي، يك دور كامل به نهج البلاغه مراجعه و درباره نظر حضرت امير(ع) نسبت به دنيا، بحثي را  پيرامون اين كه آيا دنيا از نظر حضرت پسنديده است يا مذموم؟ يا اين كه دو معناي متفاوت دارد؟ انتخاب كردم و كار پژوهشي مختصري انجام شد كه نتايج خوبي هم به همراه داشت؛ البته كارهاي بسيار خوب ديگري غير از اين كار انجام شد.

*نقش نظام و مردم در عرصه اقتصاد

وي با اشاره به اين مطلب كه  اين نامگذاري ها برروي بسياري از نهادها و اشخاص و به خصوص مسئولان تأثير گذار است. گفت: نام گذاري‌هاي فرهنگي نقش تبليغاتي  و اثرگذار قابل قبولي در فرهنگ عمومي جامعه داشت، اما در عرصه مسائل اقتصادي كه در چندسال اخير نامگذاري‌ها حول محور آن صورت گرفته، نيازمند اقدامات اجرايي و عملي مطالعه شده دقيق است؛ چون در عرصه اقتصاد نظام و مردم هر دو نقش دارند.

آيت الله يزدي، نامگذاري امسال را در امتداد سال "همت مضاعف و كار مضاعف" دانسته و گفت:  امسال بايد به دنبال آن باشيم با تلاش مضاعف در راستاي حمايت عملي از توليدات داخلي و كار و سرمايه ايراني گام برداريم.

*با بنر و سمينار شعار رهبري محقق نمي شود

 وي ادامه داد: مسئولين مي بايست به گونه‌اي برنامه ريزي كنند، اگر به طور مثال اواسط يا اواخر سال، از وزيري سؤال شد، براي تحقق شعار رهبري چه اقداماتي انجام داده ايد؟ پاسخي در خور شأن مطالبات رهبري براي آن داشته باشدو فقط به نصب چند تابلو و بنر در خيابان‌ها و يا برگزاري چند سمينار در اين خصوص اكتفا نشود؛ زيرا هدف اصلي اين نيست.

رييس جامعه مدرسين حوزه اضافه كرد: هدف اصلي آن است كه نتيجه كار در زندگي مردم ملموس شود و تاثير آن در اقتصاد خانواده‌ها، اقتصاد افراد و اصناف مختلف در بازار ديده شود.

*شخص رييس جمهور و دولت مسئوليت دارند

نايب رييس خبرگان رهبري با بيان اين كه مخاطب اصلي اين شعار در درجه اول دولت به ويژه وزراي اقتصادي هستند، تاكيد كرد: كل دولت  و شخص رئيس جمهور مي بايست به گونه اي برنامه ريزي و عمل كنند كه اهداف اصلي شعار مقام معظم رهبري  حاصل شود؛ يعني به طور ملموس بتوان گفت توجه به كار و اشتغال نسبت به گذشته بيشتر شده است، موانع توليد برطرف گرديده و كيفيت و كميت  و رقم محصولات و توليدات از رشد قابل قبول و كاملا محسوسي برخوردار شده است.

*وظايف مردم و سازمان هاي مردمي

 آيت الله يزدي، مخاطب دوم شعار امسال را مردم و سازمان‌هاي مردمي فعال در زمينه مسائل اقتصادي همچون معتمدين تجاري و اقتصادي دانسته و با اشاره به وظايف فعالان عرصه اقتصاد، افزود: بازرگانان و صاحبان شركت‌ها و كارخانه هاي بزرگ  توليدي و مؤسسات اقتصادي حتي بخش‌هايي كه كارهاي توزيعي و تبليغي انجام مي دهند، مخاطب اين پيام هستند؛ اين گروه‌ها واقعا بايد به شكلي فعاليت كنند، اگر از آنان پرسيدند براي تحقق شعار حمايت از كار و  و ارتقاء توليد ملي چه كار كرده ايد؟ پاسخي داشته باشند.

*تاكيد بر حل ريشه اي معضل اشتغال

وي با اشاره به ضرورت توجه جدي به حل ريشه اي مسئله اشتغال، ابراز داشت:  هرسال در بحث ايجاد اشتغال سهم دستگاه هاو موسسات مختلف را تعيين مي كنند و در پايان هم  اگر از رئيس آن سازمان و يا مؤسسه پرسيده شود، شما چه مقدار اين كار را عملي كرده ايد؟ آماري ارائه مي‌دهند و بعد معلوم مي‌شود با يك كار جزئي و كوچك10 يا 20 نفر را مشغول كرده اند  و اين رقم را ايجاد كننده اشتغال عنوان مي‌كنند و شايد آن را به  مسئولان اجرايي هم ارائه دهند و آن‌ها هم خيال كنند واقعاً اشتغال ايجاد شده است!

رييس جامعه مدرسين حوزه يادآورشد: اشتغال در حقيقت آن است كه بازخورد بيروني مؤثر در زندگي مردم داشته باشند.

*همه در قبال شعار آقا مسئوليت دارند

آيت الله يزدي خاطرنشان كرد: به نظر بنده مخاطب سوم شعار آقا بعد از مسئولان اجرايي، مردمي هستند كه به نوعي دستي در مسائل اقتصادي و كار و توليد و توزيع دارند. چه به شكل جمعي و چه فردي.

دبير شوراي عالي حوزه هاي علميه با تاكيد بر ارتقاء فرهنگ عمومي جامعه در استفاده از كالاي ايراني، گفت: نكته ديگري كه مي تواند به تحقق شعار«توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» كمك كند، فرهنگ سازي استفاده از كالاي ايراني است. كه مي بايست صدا وسيما و ساير رسانه ها در اين زمينه نقش فعالي را ايفا نمايند.  

*انتقاد از گرايش به استفاده از كالاي خارجي

وي با انتقاد از گرايش به استفاده از كالاي خارجي در جامعه، ابراز داشت: اين فرهنگ مخصوصا در بين خانم‌ها و جوان‌هايي كه تازه وارد زندگي مي‌شوند، رواج بيشتري دارد و تصور مي كنند اگر كالايي مارك خارجي داشته باشد، برتري دارد!

آيت الله يزدي ادامه داد: گزارشات نشان مي‌دهد، برخي از مؤسسات و شركت ها تجاري، جنس داخلي را تهيه و مارك خارجي بر روي آن مي‌زنند و چون مشتري دنبال كالاي خارجي است، آن را به عنوان كالاي خارجي به فروش مي رسانند!؛ اين مسئله نشان از گرايش فرهنگ خانواده ها به استفاده ازكالاي خارجي دارد كه آن را ارزش مي دانند.

*ضرورت اصلاح فرهنگ عمومي

نايب رييس خبرگان رهبري تاكيد كرد: بايد اين فرهنگ اصلاح و با آن مبارزه شود؛ زيرا  صد در صد غلط است و به توليد داخلي و اقتصاد جامعه ضربه مي زند.

وي  يادآور شد: حتي‌الامكان افراد بايد به دنبال كالاهاي توليد داخل باشند، حتي اگر كالاي داخل كيفيت پايين تري دارد، بلكه بايد كاري كرد كه كيفيت آن ارتقاء پيدا كند.

آيت الله يزدي خاطرنشان كرد: زماني كه گاندي براي استقلال هند با انگليسي‌ها مبارزه مي‌كرد، يكي از مهمترين كارهاي او تحريم كليه پارچه‌هاي انگليسي  واستفاده از پارچه هاي توليد هندوستان بود؛ اين مسئله باعث شد، بسياري از توليد كنندگان پارچه و فروشندگاني كه با انگليس رابطه داشتند، ورشكست شوند و آهسته آهسته اين فرهنگ در بين مردم هندوستان رايج شد كه لباس هاي هندي را بپوشند و وابسته به انگليس نباشند.

دبير شوراي عالي حوزه هاي علميه با اشاره به اين كه الان در كشور ما پارچه‌ها و لباس‌هايي توليد مي‌شود كه به اقرار متخصصين و كارشناسان از بسياري از پارچه‌هاي خارجي برتر و بهترند، گفت: بايد فرهنگ عمومي را اصلاح كرد و به مردم گفت "اگر مي‌خواهيد فلان كالاي مورد نظر خود را بخريد، بدانيد كه كشور ما يك كشور غني است  واز مواد غذايي، دارويي، تزئيني و ... گرفته تا مواد آرايشي؛ همه در ايران توليد مي‌شود و هيچ نيازي به استفاده از اجناس خارجي نيست".

رييس جامعه مدرسين حوزه با بيان اين كه اگر مي‌خواهيم كاري انجام دهيم، بايد در كنار كارهاي عملي به فرهنگ سازي هم توجه كنيم، تاكيد كرد: بايد با فرهنگ عمومي مردمي كه محصولات خارجي را بر محصولات داخلي ترجيح مي‌دهند، مبارزه كرد.

آيت الله يزدي يادآورشد: در اين مبارزه در درجه اول صدا و سيما  و بعد هم بسياري از شخصيت‌هاي برجسته از طريق رسانه‌هاي ارتباط‌جمعي، سخنراني‌ها ميزگردها و ... مي توانند به ايفاي نقش بپردازند.

*خنثي سازي تحريم ها

نايب رييس مجلس خبرگان رهبري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به تاثير شعار«توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» در خنثي سازي تحريم‌ها، گفت: تحريم كنندگان به اين مسئله رسيده اند كه تحريم‌ عليه ملت ايران كارساز نيست و حتي گاهي تحريم‌ها باعث شده مهم تر از مسئله توليد، به منبع توليد؛ يعني علم و تكنولوژي دست يابيم و در بسياري از عرصه ها به خودكفايي برسيم و حتي صادر كننده هم باشيم.

وي ادامه داد: زماني كه مواد اوليه يك كارخانه داخلي از خارج تأمين مي‌شود، چنانچه در تحريم‌ها دچار مشكل ‌شود در صدد دستيابي به راه حلي معقول و منطقي برمي‌آيد تا، مواد اوليه را در داخل به دست آورد.

*تحريم يك فرصت است

دبير شوراي عالي حوزه اضافه كرد: امروز مواد اوليه در داخل كشور وجود دارد و تحريم‌ها فرصتي است كه ما در صدد استخراج اين مواد برآييم؛ براي مثال در بحث دارو، كم و بيش تقريبا 97 الي 98 درصد داروهاي مملكت در خود كشور توليد مي‌شود؛ در حالي كه 10 - 15 سال پيش اين گونه نبود و تحريم‌ها ما را به اين جا رسانده است.

آيت الله يزدي خاطرنشان كرد: گاهي هم با تدبيرهايي كه در كشور ما وجود دارد، كالاي خارجي تحريم شده  موردنياز، با واسطه هايي تامين و كار و توليد هرگز متوقف ‌نمي شود.

رييس جامعه مدرسين ابراز داشت:  البته منكر اين مسئله نيستم كه تحريم بي تأثير هم نخواهد بود، اما براي كشوري كه نمي خواهد فقط بخورد و بخوابد، بلكه مي‌خواهد خودش كار و توليد كند و استقلال داشته باشد، تحريم اثر مثبت دارد؛ به طوري كه تلاش مي كند با غلبه بر مشكلات، به خودكفايي برسد و بي نياز از ديگران باشد.

*وظايف حوزه و حوزويان

 آيت الله يزدي همچنين با اشاره به وظايف حوزه و حوزويان در قبال منويات و مطالبات مقام معظم رهبري، گفت: بدون شك روحانيت از شبكه تبليغي بسيار فراگير و نفوذ معنوي فراواني در بين مردم برخوردار است و اصولا توجهي كه مردم به روحانيت دارند، به ديگر دستگاه‌هاي تبليغي ندارند؛ البته صدا و سيما به لحاظ جايگاه حكومتي جاي خود را دارد، ولي كاري كه روحانيون در برخي ايام تبليغي از جمله فاطميه، محرم، ماه مبارك رمضان و ... انجام مي‌دهند؛  در فرهنگ سازي و ارتقاء سطح معنوي جامعه  نقش و اثرگذاري فوق العاده اي دارد.

دبير شوراي عالي حوزه هاي علميه با تاكيد بر اين كه مسئولان و نهادهاي متولي اعزام مبلغ  مي بايست محتواي تبليغي را متناسب با موضوعات روز در اختيار مبلغان قرار دهند و آنان را با اولويت هاي مهم تبليغي آشنا كنند، افزود: روحانيون مي توانند با تبيين شعار"توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني"، فرهنگ عمومي استفاده از كالاهاي داخلي را ترويج داده و گام هاي موثري را در راستاي تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب بردارند.

*تاكيد بر دوري از شعار زدگي

آيت الله يزدي در پايان ابراز اميدواري كرد: در سال جاري شاهد تلاش ها و كاركردهاي عملي مسئولان و ...  در راستاي حمايت از توليدات داخلي و كار و سرمايه ايراني به دور از هرگونه شعارزدگي باشيم .

گفت‌وگو: علي  علي زاده فرد

منبع: خبرگزاري حوزه

چهارشنبه هجدهم 5 1391 9:23

مدير كل بازرسي استان قم از توجه و اهتمام ويژه اين سازمان در سال توليد ملي نسبت به رفع كاستي ها و نارسايي ها در عرصه توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني خبر داد. 


 

به گزارش خبرگزاري حوزه، آقاي فرزادنيا ، صبح امروز طي سخناني در نشست مطبوعاتي ضمن گراميداشت ياد و خاطره آيت الله شهيد بهشتي، معمار دستگاه قضايي اظهار داشت: سازمان بازرسي كل كشور بر اساس اصل 174 قانون اساسي، يكي از سازمان هاي زيرمجموعه قوه قضاييه مي باشد كه به طور مستقيم زير نظر رييس اين قوه قرار دارد.

وي با اشاره به اين كه سازمان بازرسي، از جمله سازمان هاي مهم نظارتي كشور به شمار مي رود، گفت: حجم اختيارات و وظايف اين سازمان در امر نظارت بر كليه سازمان ها و نهادهاي دولتي و انقلابي و موسسات عمومي غيردولتي فراوان و قابل توجه است.

مدير كل بازرسي استان قم اضافه كرد: در شرايط كنوني حجم اختيارات اين سازمان در راستاي انجام وظايف نظارتي خود نسبت به گذشته بيشتر شده و در قانون جديد كه يكي دو سالي اجرا مي شود، ساز و كارهاي خوبي براي نظارت اين سازمان فراهم شده است.

وي همچنين ابراز داشت: در طول سال ، دست كم هزار مورد شكايت و اعلاميه از ناحيه مردم به واصل مي شود كه البته بيشترين شكايت ها مربوط به شهرداري و نيز شركت هاي دولتي خدمات رسان همچون توزيع برق، آب و فاضلاب و ... است.

فرزادنيا در ادامه با اشاره به جديت و فعاليت قابل توجه اين سازمان در عرصه نظارت بر معاملات دولتي گفت: با نظارت ها و بازرسي هاي ما ، 10 مناقصه و مزايده دستگاه هاي اجرايي، ابطال شده و همچنين بيش از يك صد مورد تذكر داده شده است.

وي با اشاره به نام گذاري سال جاري از سوي مقام معظم رهبري به عنوان سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني بيان داشت: سازمان بازرسي در اين سال، برنامه ها و سياست هاي خاصي در راستاي شناسايي آسيب ها و نارسايي هاي بخش توليد و نيز تاكيد بر الزامات توليد ملي در سطح استان در دستور كار خود قرار داده تا انشاالله شاهد بهبود فضاي كسب و كار و نيز نهادينه كردن توجه به مصرف توليدات داخلي باشيم.

مدير كل بازرسي استان قم همچنين در خصوص بازرسي هاي برنامه اي اين سازمان گفت: يكي از كارهاي بسيار خوبي كه در سال گذشته انجام شد، ايجاد سامانه رسيدگي ملي به شكايات بود كه سرعت رسيدگي را به طرز قابل توجهي افزايش داده است.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اين كه در فصل بهار امسال، از سوي اين سازمان در قم 8 برنامه بازرسي انجام شده است، اظهار داشت: براي فصل تابستان نيز ما 8 برنامه در دست انجام داريم.

فرزادنيا همچنين خاطرنشان كرد: در سال 90 و سه ماه اول سال جاري در مجموع 20 تخلف و جرم از سوي بازرسان اين سازمان كشف شده كه از اين تعداد 6 مورد كيفري بوده است و بقيه مربوط به هيئت تخلفات اداري، ديوان عدالت اداري و نيز دادسراي ديوان محاسبات مي باشد.

منبع: خبرگزاري حوزه

چهارشنبه هجدهم 5 1391 9:21
X