منوی اصلی
صفحه نخست alh luvtd ;kdn تبیان
درباره وبلاگ
با سلام خدمت شما فقط مطالبی که در قسمت 1- "مطالب،نواها ونماهای تولیدی وبلاگ" 2- :"مطالب و مقالات تولیدی نویسنده" 3- و قسمت : " نرم افزارهای تولیدی نویسنده وبلاگ" میباشد مربوط به نویسنده(بنده) وبلاگ است تمام این مطالب به تلاش خود نویسنده به دست آمده و از هیچ وبلاگی کپی گرفته نشده حتی سعی کرده ام که کالاهایی که دوستان دیگر معرفی کرده اند،معرفی نکنم تا کالاهای جدید را معرفی کنم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم تشکر
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 470082
تعداد نوشته ها : 42
تعداد نظرات : 5
این سایت را حمایت می کنم
Online User
Rss
لوگوی ما



لوگو دوستان

ثريا در برنامه گذشته خود تلاش كرد موضوع ملي شدن صنعت نفت را از زاويه اي خاص بررسي كند ،پرسش اصلي اين برنامه اين بود : آيا نفت ملي شده يا صنعت نفت؟

ادامه مطلب رو مشاهده بفرماييد....

  • ادامه مطلب

براي ديدن قسمت اول كليك كنيد


براي ديدن قسمت دوم كليك كنيد


و- فعاليتهاي مربوط به حوزه امنيتي و حفاظتي:

۱- آيا مي دانيد كه؛ ايجاد موسسات و شركتهاي حفاظتي، حراستي و انتظامي مي تواند به عنوان يك شغل مورد توجه قرار گيرد؟

۲- آيا مي دانيد كه؛ در بسياري از كشورهاي دنيا ايجاد موسسات تحقيقاتي و كارآگاه خصوصي، كاملا متداول مي باشد؟

۳- آيا مي دانيد كه؛ ايجاد موسسات ارائه دهنده سيستمهاي امنيتي و حفاظتي، يكي از راههاي كسب درآمد مي باشد؟

 ز- گردشگري و جذب توريست:

۱- آيا مي دانيد كه؛ در دنياي ماشيني عصر جديد، سكونت در خانه هاي سنتي و استفاده از امكانات كاملا قديمي و سنتي در روستاها و مكانهاي طبيعي و حتي دور افتاده در كشورهاي مختلف دنيا و از جمله ايران، طرفداران فراواني داشته و يكي از زمينه هاي بسيار پر سود گردشگري و صنعت توريسم به شمار مي رود؟

۲- آيا مي دانيد كه؛ صنعت قنات، كوير ايران، كوههاي مريخي در بوشهر، سياه چادرهاي عشايري و ديگر جاذبه هاي اختصاصي ايران، از قابليتهاي فراواني براي ايجاد موسسات گردشگري و جلب توريست برخوردار است؟

۳- آيا مي دانيد كه؛ مي توانيد ايجاد مجتمعهاي اقامتي سنتي و يا مدرن در دل كوير را نيز به عنوان يك فرصت شغلي استثنايي مورد توجه قرار دهيد؟

۴- آيا مي دانيد كه؛ همواره هزاران توريست داخلي و خارجي وجود دارند كه به شدت علاقمند هستند كه مدتي زندگي در سياه چادرهاي عشايري و همراهي با كاروانهاي كوچ عشايري را تجربه كنند؟

۵- آيا مي دانيد كه؛ شتر سواري در كوير، مسافرت با دليجان، كالسكه يا حتي ارابه مي تواند به يك جاذبه گردشگري براي جهانگردان تبديل شود؟

 ط – تجارت و بازرگاني:

۱- آيا مي دانيد كه؛ در صورت آشنايي با بازار نفت، خريد و فروش نفت كشور به عنوان يك محصول پر سود، براي تمام علاقمندان به فعاليت در اين عرصه امكان پذير شده است؟

۲- آيا مي دانيد كه؛ مي توانيد با ثبت شركت يا مشاركت در پروژههاي بين المللي، نسبت به صدور خدمات فني و يا سرمايه گذاري در ساير كشورها نيز اقدام نماييد؟

 ي- مشاغل خانگي:

۱-       انواع صنايع دستي در موضوعات مختلف، همچنان مشتريان داخلي و بويژه خارجي فراواني دارد.

۲-        تايپ متن يا اپراتوري رايانه يكي ديگر از مصاديق كار در خانه محسوب مي شود.

۳-       ماكت سازي در زمينه هاي مختلف مي تواند در خانه نيز انجام شود.

۴-       توليد نرم افزارهاي رايانه اي كار پرسود ديگري است كه مي توان در محيطهاي مختلف مانند خانه به انجام آن اهتمام ورزيد.

۵-       توليد پوشاك در اشكال مختلف از قديم الايام در خانه ها رواج داشته است.

۶-        تهيه و توليد تابلوهاي نقاشي كار مناسبي است كه توليد آن در خانه به سادگي ممكن است.

۷-       ترجمه كتب و متون فارسي به ساير زبانهاي خارجي و بالعكس هم در محيط خانه امكان پذير است.

۸-        جستجوي مطالب مورد نظر موسسات و مراكز دولتي و غير دولتي يا مطالب پژوهشي براي محققين و پژوهشگران در اينترنت را هم مي شود در خانه انجام داد.

۹-        توليد ترشيجات و انواع مربا از موضوعاتي بشمار مي رود كه از ديرباز هزينه بسياري از خانواده ها را تامين مي نمايد.

۱۰-   در سالهاي اخير، تهيه و عرضه غذاهاي سنتي و خانگي نيز به يك شغل خانگي تبديل شده است.

      « ضمن تشكر از شما مراجعه كننده گرامي، انتظار مي رود، اين فهرست با همكاري شما عزيزان، هر روز بيش از پيش تكميل و معرف هزاران فرصت شغلي موجود در كشور گردد».

منبع:ره توشه(احمد رضا هدايتي)

يك عضو كميسيون اقتصادي مجلس نهم با تأكيد بر اينكه برخي توليدكنندگان كار را قرباني توليد مي‌كنند، گفت: هم‌اكنون بعضي از توليدكنندگان ايراني براي حفظ موقعيت خود در بازار رقابتي و جلوگيري از ورشكستگي به راهكارهايي همچون تعديل نيرو روي آورده‌اند.

"عبداكريم رجبي" در گفت‌وگو با پايگاه اطلاع‌رساني توليد ايراني، استفاده از نيروي كار جوان ايراني را  از جمله مزيت‌هاي نسبي و نقاط قوت دولت خواند و تصريح كرد: دولت در مسير تحقق شعار «توليد ملي؛ حمايت از كار و سرمايه ايراني» تلاش زيادي مي‌كند؛ اما به نظر مي‌رسد كافي نيست.

نماينده مردم كلاله و مينودشت در مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر لزوم ارزيابي عملكرد دستگاه‌هاي اجرايي در موضوع حمايت از توليد ملي، با گذشت چهار ماه از آغاز امسال توضيح داد: اقدام دستگاه‌هاي متولي در اين حوزه مثمرثمر نبوده است و شتاب كندي دارد.

به گفته اين نماينده مردم در مجلس نهم، مهمترين نقطه اشكال و چالش در حوزه توليد، نبود حمايت كافي از توليدكننده و كالاي ايراني است.

 

تعديل نيرو؛ راهي براي ماندگاري در بازار رقابت

اين عضو كميسيون اقتصادي مجلس نهم، با بيان اينكه توليدكنندگان ايراني هم‌اكنون با چالش‌هاي دشواري دست و پنجه نرم مي‌كنند، گفت: با وجود اينكه زمان زيادي از آغاز اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها نگذشته است، اما در طول اين مدت حدود 20 ماهه برخي از توليدكنندگان به مرز ورشكستگي رسيدند و براي اينكه بتوانند خود را در چرخه اقتصادي كشور و بازار رقابتي حفظ كنند، ناگزير به اجراي راهبردهاي نامطلوبي روي آوردند.

رجبي توضيح داد: در اين ميان يكي از راهكارهاي توليدكنندگان براي سرپا ماندن و حفظ موقعيت در بازار رقابتي تعديل نيرو بوده است؛ همچنين برخي توليدكنندگان هم براي جلوگيري از كاهش حاشيه سود خود، با توجه به افزايش قيمت مواد اوليه توليد محصول، حجم توليد خود را حفظ كرده، اما تغييرهايي در فرآيند توليد خود ايجاد كرده‌اند.

وي با بيان اينكه برخي توليدكنندگان كار را قرباني توليد مي‌كنند، يادآور شد: از توليد ملي بايد در كنار حمايت از كار و سرمايه ايراني حمايت شود؛ اين نيروي انساني است كه سرمايه و مولد توليد است.

 

اعطاي تسهيلات به توليدكنندگان با شرايط مطلوب

اين نماينده مردم در مجلس نهم، يكي از راهكارهاي عملي در حمايت از توليد ملي را اعطاي تسهيلات با شرايطي مطلوب به توليدكنندگان و سرمايه‌گذاران ايراني برشمرد و بيان كرد: اعطاي تسهيلات به توليدكنندگان بايد با راهكارهاي قانوني تسهيل شود.

كريمي ادامه داد: دستگاه‌هاي اجرايي بايد ضمن كمك به واحدهاي توليدي و حمايت از آنها، واردات كالاهايي كه مشابه آن در داخل كشور توليد مي‌شود و در بازار رقابت براي توليدكنندگان مشكلاتي به وجود مي‌آورد را سامان‌دهي كنند.

 

ضرورت حفظ توان رقابتي كالاي ايراني با خارجي

رجبي تصريح كرد: سياستگزاران و متوليان اجرايي كشور با توجه مشكلاتي كه هم‌اكنون در حوزه اقتصادي كشور وجود دارد، به واحدهاي توليدي كمك كنند تا آنها بتوانند خود را در بازار رقابتي حفظ و پيشرفت كنند؛ در اين شرايط كالاي ايراني توان رقابت با كالاي خارجي را پيدا مي‌كند و به توليد داخلي ضربه‌اي وارد نمي‌شود.

اين عضو كميسيون اقتصادي مجلس نهم يادآور شد: دولت بايد در مسير حمايت از توليد ايراني از بخش كشاورزي به‌طور ويژه حمايت كند تا كشاورزان و دامپروران بتوانند بر توليد كيفي و كمي محصولات كشاورزي و دامي تمركز كنند؛ در اين شرايط مشكلاتي همچون افزايش قيمت مرغ هم اتفاق نمي‌افتد.

X